En Garde

Gewoon een lekker blad

Via het blad “En Garde” wil de NVK (De Nederlandse Vereniging voor Kookstudio’s) een belangrijke bijdrage leveren aan een positieve culinaire ontwikkeling in Nederland. Wat onderscheidt “En Garde” nu van al die andere culinaire tijdschriften? Diederik Bogaard, voorzitter en oprichter van de NVK, geeft hierop graag een antwoord;”De behoefte aan een nieuw culinair tijdschrift lijkt inderdaad niet groot. Over koken en eten wordt in Nederland al volop geschreven. Maar “En Garde” is wel degelijk anders. Als communicatieplatform van de NVK draagt “En Garde” het slow food cooking – met respect voor mens, dier en milieu – een warm hart toe. We proberen de consument, naast culinaire reportages en heerlijke recepten, vooral ook te leiden naar de juiste producten en de lekkere adresjes.

Gegevens van "En Garde"


Gemiddelde oplage: 17000 stuks
Uitgever: NVK & MCP bv
Postbus 631
7000 AP
Doetinchem
jasperbosman@mcp.nl
0314 - 32 75 23



Cadeaubon Leesmap

(Advertentie)