Gastronomie

Het vakblad voor de Horeca

Gastronomie is het nieuwe gratis �glossy� gericht aan de Horecaondernemer en medewerkers, werkzaam in de gehele restauratieve sector. Het vakblad Gastronomie is een breed toegankelijk uitgave wat zich richt op het food en non-food in de Horeca met maandelijks de nieuwste trends, kooktechnieken, productinformatie, horecanieuws, columns, wijninformatie en interviews met ondernemers en medewerkers.. De oplage van Gastronomie is 20.000 exemplaren per maand en verschijnt 12x per jaar. Verspreiding geschiedt gratis en rechtstreeks geadresseerd naar de Hotel-restaurants, restaurants met een Frans- Nederlandse keuken, brasseries, lunchrooms en cateringbedrijven. Daarnaast staan we op alle belangrijke horecabeurzen in Nederland om daar extra het Horecavakblad Gastronomie uit te delen aan de bezoekers. Het Horecavakblad Gastronomie zal ondersteund worden met de website “Horecavakblad Gastronomie”.

Gegevens van "Gastronomie"


Frequentie: 12 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 20000 stuks
Formaat tijdschrift: 265 x 380 mm.
Gemiddelde omvang: 32 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Vizier
Zadelmakerstraat 16
1991JE
Velserbroek
info@uitgeverijvizier.nl
023-5493790



Cadeaubon Leesmap

(Advertentie)