Hart voor Dieren

Het leukste dierenmagazine voor jong en oud

Hart voor Dieren is de leukste dierenvriend voor iedereen die van dieren houdt, zowel jong als oud. De inhoud van het tijdschrift richt zich in de eerste plaats op huisdieren in de breedste zin van het woord. Daarnaast is er ook aandacht voor dieren in de vrije natuur, boerderij-dieren en de bewoners van de dierentuin.

Gegevens van "Hart voor Dieren"


Frequentie: 12 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 97000 stuks
Formaat tijdschrift: 210 x 297 mm.
Uitgever: Vipmedia Publishing & Services
Postbus 7272
4800 GG
Breda
info@vipmedia.nl
076-530 17 17Cadeaubon Leesmap

Proefabonnementen van "Hart voor Dieren"


Hart voor Dieren magazine is in een moderner jasje gestoken met een vernieuwde cover, een groter formaat en een extra dikke huisdierenraadgever in het hart van het magazine.

Maar niet alleen uiterlijk, ook inhoudelijk zijn er veranderingen doorgevoerd. Naast de algemene informatie en artikelen over huisdieren en wildlife, wordt de lezer vanaf nu iedere maand op de hoogte gehouden van de meest recente onderzoeksresultaten en de sprongen die gemaakt worden in de dierengeneeskunde. We praten (ook op social media) over actuele dierenzaken die ons bezighouden, alsmede over het dierenonrecht en de bescherming.  Er is een rubriek over paarden en boerderijdieren en men vindt voortaan nog meer unieke dierenfotoreportages in de vernieuwde Hart voor Dieren.

Aanbieding: Hart voor Dieren - 12 nummers voor € 25,00

Bestel hier

(Advertentie)