ICTzorg

hホt ICT-vakblad voor professionals in de zorg

Elke twee maanden geeft ICTzorg informatie over hoe ICT toegepast kan worden voor een beter zorgproces. ICTzorg wordt gezonden aan ICT-managers, hoofden automatisering, hoofden inkoop, hoofden economische en administratieve dienst en consultants bij instellingen als algemene en academische ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, adviesbureaus, verzekeraars en overheid. ICTzorg wil een belangrijke schakel zijn tussen de (toekomstige) ICT toepassingen en -beslissingen in de zorg.

Gegevens van "ICTzorg"


Frequentie: 6 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 2463 stuks
Formaat tijdschrift: 215 x 285 mm.
Gemiddelde omvang: 50 pagina's
Uitgever: Elsevier Gezondheidszorg
Postbus 1110
3600 BC
Maarssen
0346-577 910Cadeaubon Leesmap

Proefabonnementen van "ICTzorg"


ICTzorg magazine verschijnt tweemaandelijks en heeft iedere editie een thema: EPD (elektronisch patienten dossier) / ECD (elektronisch clienten dossier), informatiebeveiliging, outsourcing, business intelligence, domotica/telezorg en hrm. Naast de actualiteit rondom het thema is er een diepgaand interview en aanvullende informatie over politiek, ontwikkelingen en een gedeelte human interest.

ICTzorg is onafhankelijk en betrouwbaar. Lees ICTzorg en u bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied!

Aanbieding: ICTzorg - 6 nummers voor € 50,00

Bestel hier

(Advertentie)