Kunststof en rubber

Het toonaangevende vakblad Kunststof en Rubber houdt de lezer maandelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de kunststof- en rubberindustrie. Naast boeiende artikelen op het gebied van nieuwe producten, grondstoffen, onderzoek, toepassingen en prijzen biedt Kunststof en Rubber vier keer per jaar een extra dik themanummer. Naast het vakblad verschijnt ook eenmaal per jaar de Kunststof en Rubber Bedrijvengids; het meest complete overzicht van de kunststof- en rubberindustrie in Nederland en Belgiム. Via www.kunststofonline.nl kunnen de lezers de meest actuele agenda raadplegen en zijn er links naar de belangrijkste websites op kunststofgebied. Tevens staat hier de digitale versie van de Kunststof en Rubber Bedrijvengids. Daarnaast treft men hier meer informatie over een abonnement op het vakblad en kan men informatie aanvragen over adverteren in Kunststof en Rubber. Kunststof en Rubber: al 55 jaar een betrouwbare bron van informatie en inspiratie voor de kunststof- en rubberindustrie!

Gegevens van "Kunststof en rubber"


Frequentie: 8 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 2214 stuks
Formaat tijdschrift: 210 x 297 mm.
Gemiddelde omvang: 52 pagina's
Uitgever: MYbusinessmedia
Postbus 8632
3009 AP
Rotterdam
info@mybusinessmedia.nl
010-2894075Cadeaubon Leesmap

Proefabonnementen van "Kunststof en rubber"


Kunststof en Rubber houdt u maandelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de kunststof- en rubberindustrie. Naast de maandelijkse artikelen op het gebied van nieuwe producten, grondstoffen, onderzoek, toepassingen en prijzen biedt Kunststof en Rubber u drie keer per jaar een extra dik themanummer.

Abonnees ontvangen 11 nummers van Kunststof en Rubber, hebben onbeperkt toegang tot kunststofine, krijgen eenmaal per week een nieuwsbrief, ontvangen gratis de Kunststof en Rubber Bedrijvengids en krijgen een korting op deelname aan het Nationaal Kunststof Congres.

Aanbieding: Kunststof en rubber - 3 nummers voor € 29,00

Bestel hier

(Advertentie)