Logistiek

Logistiek verschijnt 20 keer per jaar en is het onafhankelijke vakblad voor logistieke professionals in de industrie, groothandel, retail, logistiek, bouw en zorg. Met interviews, analyses, rubrieken en verslaggeving wil het blad duiding geven aan het nieuws en zijn lezers verrassen. De invalshoek is gericht op de mening en ervaring van managers en andere functionarissen, die betrokken zijn bij de logistiek. Zij geven hun visie op de markt, de technologie en de concepten. In ieder nummer is er aandacht voor: logistieke dienstverlening, intern transport, distributie, supply chain management, software en de factor arbeid. De inspiratiebron voor de moderne logistiek manager heet voortaan: Logistiek.

Gegevens van "Logistiek"


Frequentie: 12 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 23500 stuks
Formaat tijdschrift: 260 x 352 mm.
Uitgever: Reed Business Information
Postbus 4
7000 BA
Doetinchem
0314 - 34 99 11Cadeaubon Leesmap

Proefabonnementen van "Logistiek"


Logistiek Magazine is al 20 jaar het vakblad voor de logistiek professional met informatie voor alle vakgebieden van het logistiek process: Supply Chain, Productie, Warehousing, Distributie, Servicelogistiek, etc.. In Logistiek leest u het laatste nieuws, verdieping en achtergrondinformatie, interviews, trends en ontwikkelingen.

Het vakblad voorziet de Logistiek Professional van informatie over de volle breedte van het vakgebied en helpt u bij het nemen van investeringsbeslissingen en het kostenefficiënt bedrijven van logistiek.

Maak nu voordelig kennis met Logistiek Magazine. Bij uw abonnement ontvangt u vier keer per week de digitale nieuwsbrief.

Aanbieding: Logistiek - 2 nummers voor € 15,00

Bestel hier


HOI oplage 2013 "Logistiek"


Totaal verspreide oplage: 1301 exemplaren. (meer info bij het HOI)

(Advertentie)


Geef een reactie