Media Detail

vakblad voor detailhandelaren in consumentenelektronica

Media Detail is hホt tijdschrift voor de detailhandel in consumentenelektronica. MD verschijnt tien keer per jaar en bevat de meest actuele informatie voor ondernemers en verkopers in de branche. MD bericht niet alleen over beeld en geluid, maar ook over telecom, computers, digitale fotografie en nog veel meer. Daarnaast bevat MD interviews, meningen en uitspraken van mensen die nauw bij de branche betrokken zijn. Er zijn twee abonnementssoorten op MD. Een hoofdabonnement voor de detailhandelaar zelf en voordelige vervolgabonnementen voor iedereen die werkzaam is binnen het bedrijf.

Gegevens van "Media Detail"


Frequentie: 10 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 5125 stuks
Formaat tijdschrift: 210 x 285 mm.
Gemiddelde omvang: 44 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Scala BV
Postbus 38
3800 AA
Amersfoort
info@uitgeverijscala.nl
033 - 4892900Cadeaubon Leesmap

Proefabonnementen van "Media Detail"


MD is hét tijdschrift voor de detailhandel in consumentenelektronica. MD verschijnt tien keer per jaar en bevat de meest actuele informatie voor ondernemers en verkopers in de branche. MD bericht niet alleen over beeld en geluid, maar ook over telecom, computers, digitale fotografie en nog veel meer. Daarnaast bevat MD interviews, meningen en uitspraken van mensen die nauw bij de branche betrokken zijn.
Er zijn twee abonnementssoorten op MD. Een hoofdabonnement voor de detailhandelaar zelf en voordelige vervolgabonnementen voor iedereen die werkzaam is binnen het bedrijf. MD verschijnt zowel op papier als online met portal.

Aanbieding: Media Detail - 10 nummers voor € 55,00

Bestel hier

(Advertentie)