Misset Horeca

vakblad voor de horeca

Misset Horeca is het wekelijkse vakblad voor hoteliers, restaurateurs, cafホ-eigenaren en chefkoks. De redactie legt het accent op nieuws, trends en martkontwikkelingen, productnieuws, culinair nieuws en bedrijfseconomische verhalen. Zestien keer per jaar verschijnt er een supplement, waarin dieper wordt ingegaan op de drie sectoren van de horeca: zes bijlagen voor chefs en restaurateurs, zes voor drankverstrekkende bedrijven, vier voor hoteliers. De redactie bericht onafhankelijk van brancheorganisaties, adverteerders en andere partijen in de markt. Ook brengt het weekblad ieder jaar een aantal speciale edities uit, waaronder de TOP 100 van grootste horecabedrijven en de TOP 100 van beste cafホs van Nederland.

Gegevens van "Misset Horeca"


Frequentie: 52 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 17500 stuks
Formaat tijdschrift: 230 x 300 mm.
Gemiddelde omvang: 50 pagina's
Uitgever: Reed Business bv
Postbus 4
7000 BA
Doetinchem
marketing.horeca@reedbusiness.nl
0314 - 35 81 41Cadeaubon Leesmap

Proefabonnementen van "Misset Horeca"


Misset Horeca staat elke twee weken boordevol achtergronden bij het nieuws, trends, events, hotspots en vakinformatie op het gebied van eten, drinken en slapen. Ook analyses voor uw bedrijfsvoering en praktische ondernemersinformatie op het gebied van onder meer wet- en regelgeving, financiën en marketing vindt u in Misset Horeca. Het vakblad richt zich op hoteliers, restaurateurs, café-eigenaren en chef-koks.

Daarnaast verschijnt elf keer per jaar een uitgave Misset Extra, met aandacht voor bijvoorbeeld Restaurant, Hotel, Terras, etc..

Maak nu voordelig kennis met Misset Horeca. Bij uw abonnement ontvangt u twee keer per week de digitale nieuwsbrief.

Aanbieding: Misset Horeca - 3 nummers voor € 15,00

Bestel hier


HOI oplage 2013 "Misset Horeca"


Totaal verspreide oplage: 3874 exemplaren. (meer info bij het HOI)

(Advertentie)


Geef een reactie