MONUMENTAAL

MONUMENTAAL is het enige echte magazine in Nederland en België over wonen, werken en ontspannen in klassieke ambiance. Het tijdschrift is in woord en beeld een betrouwbare wegwijzer in historisch erfgoed, een eigentijdse spreekbuis voor cultuurhistorie.

De deskundige redactie informeert haar lezers uitgebreid over tot de verbeelding sprekende gebouwen, hun geschiedenis, architectuur en materiaalgebruik, maar ook over landschappelijke tuinen.

Naast bijzondere bouwwerken komen hun bewoners en hun manier van leven aan bod. Ook voor monumentenzorg en restauraties heeft Monumentaal een scherp oog.

Verder volop tips over exploitatie- en onderhoudsmogelijkheden, energiebesparing, wet- en regelgeving, subsidies en beveiliging. Gespecialiseerde bedrijven in dakreparatie, houtconstructies en ambachtelijk schilderwerk krijgen ruim baan zich te etaleren.

MONUMENTAAL verschijnt zes keer per jaar (in de evenmaanden) en is verkrijgbaar in kiosken en boekhandel, op abonnementen basis en wordt toegestuurd aan een vaste groep relaties op controled circulation basis.

Gegevens van "MONUMENTAAL"


Frequentie: 6 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 6000 stuks
Formaat tijdschrift: 230 x 297 mm.
Eerste jaar van publicatie: 2006
Prijs per nummer: €5.95
Abonnementsprijs: €32.5 per jaar
Gemiddelde omvang: 92 pagina's
ISSN: 2352-0663
Uitgever: MONUMENTAAL
Prins Hendrikstraat 26
7001 GL
Doetinchem
l.tenhave@monumentaal.com
0314 37 84 04Cadeaubon Leesmap

(Advertentie)