V-focus

Vakblad voor adviseurs in de veehouderijsector

De artikelen in V-focus berichten in hoofdzaak over het onderzoek, het beleid en de toekomstige ontwikkelingen binnen de veehouderij; vooral in Nederland maar ook daarbuiten. Bij de totstandkoming van de artikelen wordt nauw samengewerkt. met verschillende onderzoeks- en beleidsinstellingen, waaronder de praktijkcentra van de Animal Sciences Group. Daarnaast telt V-focus meerdere rubrieken waarin de veehouderij-adviseur en zijn werkgever centraal staan. Het magazine bevat daarmee een unieke mix van informatie om adviseurs te ondersteunen in hun beroepsuitoefening en is een informatiebron voor de moderne veehouder die zich graag verdiept in de ontwikkelingen van zijn sector.

Gegevens van "V-focus"


Frequentie: 6 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 2500 stuks
Formaat tijdschrift: 230 x 295 mm.
Gemiddelde omvang: 52 pagina's
Uitgever: AgriMedia B.V.
Postbus 42
6700 AA
Wageningen
info@agrimedia.info
0317 465670Cadeaubon Leesmap

Proefabonnementen van "V-focus"


De artikelen in V-focus berichten in hoofdzaak over het onderzoek, het beleid en de toekomstige ontwikkelingen binnen de veehouderij; vooral in Nederland maar ook daarbuiten. Bij de totstandkoming van de artikelen wordt nauw samengewerkt met verschillende onderzoeks- en beleidsinstellingen, waaronder de praktijkcentra van de Animal Sciences Group.

Daarnaast telt V-focus meerdere rubrieken waarin de veehouderij-adviseur en zijn werkgever centraal staan. Het magazine bevat daarmee een unieke mix van informatie om adviseurs te ondersteunen in hun beroepsuitoefening.

Aanbieding: V-focus - 3 nummers voor € 15,90

Bestel hier

(Advertentie)