Veel geluk

Veel geluk

Veel geluk is een eenmalige uitgave van www.hoefijzers.nl

Hoefijzers is een webshop die al sinds 1999 gelukshoefijzers verkoopt.
Hoefijzers zijn al ruim 1.000 jaar bekend als brenger van ‘Veel Geluk‘. uit het jaar 900 komen de eerste berichten van een hoefijzer dat gebruikt werd om de duivel buiten de deur te houden. Dat was het verhaal van St. Dunstan. Hij leefde in Engeland van 909 – 988. Hij was een bisschop en tevens smid. Op een avond kwam de duivel bij hem langs en vroeg hem om een stel nieuwe hoefijzers (duivels hebben dus ook hoefijzers). St Dunstan wilde dat niet en greep de duivel bij zijn neus met een hete tang en liet hem beloven dat hij nooit meer een huis zou ingaan waar een hoefijzer aan de muur hing. Of het waar is? We weten het niet zeker, maar er zijn wel hele oude houtsnedes met afbeeldingen van St dunstan en de duivel.
Vanaf dat moment gingen ze steeds meer geluk brengen.

De afgelopen jaren heeft hoefijzers.nl het fenomeen uitgebouwd tot een prachtig cadeau wat zeer geschikt is als cadeau bij een huwelijk, afscheid en jubileum. De ontwerpers van Hoefijzers zijn constant bezig het cadeau leuker en mooier te maken. Want een veel geluk cadeau moet er natuurlijk prachtig uit zien. Het pakket vol geluk is intussen aangevuld met echte hoefnagels, een certificaat, een wenskaart én een origineel display waar het hoefijzer al zijn geluk kan uitstralen.

Er is intussen keuze uit 100 verschillende uitvoeringen: van natuur tot aan hoefijzers die zijn verguld met 24 karaat goud. Ook sieraden met hoefijzers ontbreken niet!

Wat ze allemaal gemeen hebben: ze brengen Veel geluk!
Daarom durft hoefijzers er ook de levenslange geluksgarantie bij te leveren. Brengt een hoefijzer na 1 jaar geen geluk? dan ruilen we het hoefijzer direct om voor een nieuwe.

Een veel gestelde vraag: Krijgen jullie vaak hoefijzers terug?
Het antwoord is heel simpel: nee, natuurlijk niet, want ze brengen écht geluk.

Een andere veel gestelde vraag is: hoe hang je ene hoefijzer op? Je komt op afbeeldingen twee mogelijkheden tegen: de open kant naar boven en de open kant naar beneden.
In europa is de meest toegepaste manier: de open kant naar boven (dan blijft het geluk hangen).
Maar volgens de makers van Hoefijzers.nl maakt het niet uit. Ze brengen altijd geluk.

De uitgave ‘Veel geluk’ is een eenmalige. In het magazine wordt de historie van het volksgeloof uitgelegd. Er komen mooie anecdotes in voor van beroemdheden met een hoefijzer en er wordt beschreven hoe je een hoefijzer moet ophangen om echt geluk te brengen.

De afbeelding van de cover is een 24 karaat gouden hoefijzer die veel cadeau wordt gegeven als huwelijks cadeau: dit is één van de bestsellers van Hoefijzers.nl

Gegevens van "Veel geluk"


Frequentie: 1 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 10000 stuks
Formaat tijdschrift: 210 x 297 mm.
Eerste jaar van publicatie: 1999
Prijs per nummer: €25
Gemiddelde omvang: 64 pagina's
Uitgever: Hoefijzers.nl
Vaartweg 51a
1211 je
Hilversum
info@hoefijzers.nlCadeaubon Leesmap

(Advertentie)