Visie

Programmablad van de Evangelische Omroep

Met bijna een half miljoen lezers is EO-Visie het grootste christelijke magazine van Nederland. Visie wil helpen om dicht bij God en dicht bij mensen te staan.

Er is een versie voor slechtzienden beschikbaar

Gegevens van "Visie"


Frequentie: 52 edities per jaar
Gemiddelde oplage: 125000 stuks
Uitgever: Evangelische Omroep
Postbus 21000
1202 BA
Hilversum
eo@eo.nl
035 647 47 47Cadeaubon Leesmap

Proefabonnementen van "Visie"


De christelijke gids voor het hele gezin
Als geloven je leven is, kies je voor Visie, de televisiegids van de EO. Een blad vol diepgaande interviews, prikkelende commentaren en indringende verhalen. Met het christelijke geloof als bindende factor en leidraad.


De actuele televisiegids
Natuurlijk vind je in de EO televisiegids iedere week een actueel overzicht van alle radio en televisieprogramma's. Met daarbij achtergronden over bijvoorbeeld Het Elfde Uur, de spraakmakende talkshow van Andries Knevel. Of het programma Jong, waarin presentator Manuel Venderbosop bezoekgaat bij jongeren met een bijzonder verhaal of uiterlijk. Met de televisiegids van de EO bent u altijd op de hoogte.


Een televisiegids vol tips
De televisiegids Visie geeft iedere week tips over prachtige natuurdocumentaires of aangrijpende films. Kortom, Visie is een televisiegids dat niet alleen vragen stelt, maar ook antwoorden durft te geven. Inderdaad, een televisiegids met een visie. De meest complete radio en televisiegids voor het hele gezin.


Aanbieding: Visie - 52 nummers voor € 40,00

Bestel hier


HOI oplage 2013 "Visie"


Totaal verspreide oplage: 103873 exemplaren. (meer info bij het HOI)

(Advertentie)


Geef een reactie